Vil du gi en julegave til klubben din?

Grasrotandelen er julegaven som varer hele året.

I dag har Randaberg Fotball 434 spillere som gir penger til klubben gjennom Grasrotandelen. Hittil i år har det gitt oss en inntekt på 215.000 kroner – penger som er viktige for å drive vårt arbeid for barn og unge.

Har DU lyst til å bidra til å øke dette beløpet - uten at det koster deg noe?

Da går du bare inn på www.norsk-tipping.no og registrerer deg som Grasrotgiver..

Dette er Grasrotandelen:

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

NB! Spill er for voksne. Du må være 18 år for å spille hos Norsk Tipping.