RIL signerer avtaler med Kjetil og Eirik

Klubben har i dag inngått 2-årsavtaler med seniortrenerne Kjetil Løland og Eirik Bjørnø.

Kjetil fortsetter dermed som trener for damelaget, som lå i toppen av 3. divisjon gjennom hele 2019-sesongen ,og tok til slutt en sterk 2. plass. Eirik har har ledet herrelaget til en 4. plass i 4. divisjon, etter en knallsterk høstsesong med 10 seire på de siste 11 kampene.

RIL Fotball er svært fornøyd med å inngå nye avtaler med Eirik og Kjetil. De har gjort en god jobb i år, og vi har tro på det arbeidet de gjør – ikke minst med å utvikle unge spillere fra egen klubb. RIL Fotball har ønsket 2-årige avtaler fordi det gir klubben kontinuitet og gjør at våre to trenere nå kan jobbe langsiktig med det prosjektet de har startet på.

Vi ønsker begge lykke til.