Vant 10 av de 11 siste kampene

4. divisjonslaget satte punktum med 4-0 over Austrått.

Jonas Antonio Halsne, Glenn Ivan Pedersen, Miran Serdarevic og Tomas Granhøy Gundersen sørget for målene da Austrått fredag kveld ble sendt hjem med 0-4 i sesongen siste kamp. Dermed Endte Eirik Bjørnø mannskap på 4.plass i årets serie. En respektabel prestasjon, spesielt på bakgrunn av en ujevn vårsesong.

Sesongen under ett endte det med 16 seire, 2 uavgjorte kamper og 8 tap, og en målforskjell på 58-37.

Ser vi på den oppløftende høstsesongen ble det:

11 seire.

1 uavgjort.

3 tap.

RIL gjorde 34 av sine 58 mål på de 14 høstkampene.

RIL vant 10 av de 11 siste kampene, med én eneste flekk på rullebladet – det unødvendige hjemmetapet på overtid hjemme mot Hundvåg 14. oktober.

Alt i alt en gnistrende avslutning på sesongen 2019 og mye positiv energi å ta med seg inn i forberedelsene for 2020. Vi gratulerer spillere og støtteapparat og ønsker lykke til med neste sesong.

Foto: Bygdebladet