Målfest og opprykk for G-19

RIL G-19 satte punktum for en flott sesong med målfest mot Lura 1.

Juniorene leverte 11 mål som varmet publikum i det iskalde høstværet hjemme på stadion tirsdag kveld. Til slutt stod det 11-1 da lagene møttes i sesongens siste kamp. En feiende avslutning på en god sesong, der spesielt høsten har vært oppløftende, mener trener Arnt Ove Holter.

- I vår varierte resultatene en del. Vi tapte ikke så mye, men spilte blant annet fire uavgjorte på rad. Det plasserte oss på 3.plass på tabellen til ferien.

Han har til daglig hatt en gruppe med 15-18 spillere på trening, og i tillegg kommer de fem-seks som er i A-stallen. I sommer dro G-19-gjengen til Skagen Cup i Danmark. Det mener Arnt Ove ble et vendepunkt.

- Det var en eliteturnering, og da fikk både spillerne og vi andre se hvor listen ligger. Det var nyttig og det var god motivasjon. Så vant vi Hana Cup i august og har hatt jevn stigning hele veien.

Etter at topplaget Egersunds 1 trakk seg fra serien, har RIL-gutta faktisk vunnet ni av ti kamper – med en målforskjell på 64-24. Dette betyr at RIL neste sesong rykker opp og skal spille i G-19 Elite Rogaland.

- Da Egersunds trakk seg, bestemte vi oss for å gå for opprykk. Vi har hatt veldig gode treninger og fått god respons fra spillerne på opplegget vårt. I tillegg vil jeg skryte av et gode samarbeidet vi gjennom hele sesongen har hatt med A-lagstrener Eirik Bjørnø og spillerutvikler Erik Fuglestad, sier Arnt Ove.

Målfesten mot Lura 1 ble laget av Sondre Ekrene Valen 3 mål, Mathias Harestad 2, Patrik Dragesæt Knudsen 2, Marcel Trawinski, Fredrik Harestad, Aron Thorsheim Strøm og Sondre Haarr Nedrebø.

Randaberg Fotball gratulerer G-19 med en flott sesong, og ønsker spillere og støtteapparat lykke til i G-19 Elite i 2020.