Nytt navn, samme cup

Randaberg Fotball inviterer for sjuende gang til cup for 13- og 14-åringer i Randaberg Arena. Cupen har i år fått ny sponsor og nytt navn: Randaberg Score Cup.

Som i fjor er cupen lagt tett opp til jul

- Dette er en turnering som passer utmerket som sesongavslutning. Vi satser på god fotball og kos. Vi spiller musikk mellom kampene, og når cupen er 14. og 15. desember, blander vi popmusikken med noen julesvisker innimellom, sier Frode S. Lindboe som sammen med Hanne Husa Halse, Bjørn Guldbrandsen, Kjetil Jakobsen og Jan Inge Løland igjen utgjør arrangementskomiteen.

I utgangspunktet er det plass til 32 lag fordelt på fire klasser. I fjor deltok 37 lag.

- Vi har muligheten til å utvide litt hvis interessen er stor. Foreløpig er det ledige plasser i alle klasser, men J13 nærmer seg fulltegnet allerede.