Denne gjengen vil vinne pizza!

Hvem vinner premien for beste loddsalg under årets basar? Jenter-11 ligger i alle fall godt an.

Loddsalget til årets basar startet i begynnelsen av oktober. Da fikk alle lagene i RIL sine loddblokker og satte i gang. Etter bare et par uker hadde jentene på 11-årslaget kvittet seg med alle loddene, og trener Erik Madland måtte innom på klubbkontoret for å hente nye.

- Jentene har vært kjempeflinke! De fikk loddbøkene og solgte ut masse lodd på kort tid, og nå ville de ha mer. De har virkelig lyst på å selge mest og få den pizza-premien», sier trener Erik – som underveis motiverer jentene med sjokolade til de som selger mest.

Det er fullt mulig for andre lag å følge eksemplet til jenter-11. Vi har ennå en del loddblokker på kontoret, og siste salgsdag er ikke før 8. november. Trekningen foregår av Lotteritilsynet 29. november og vinnerne offentliggjøres på vår nettside og i Bygdebladet 9. desember. Og skulle noen trenge en oppmuntring til å kjøpe lodd så er altså førstepremien en fotballtur til England for å se kampen Liverpool-Manchester United 18. januar 2020!

Trenger du flere loddbøker? Send en sms til daglig leder Edd Meby på 95 13 02 36, eller en mail til dagligleder@randaberg-fotball.no