RIL-jenter 14 er klare for finale-helg i Adidas-cup

Etter en svært spennende kvartfinale mot Skedsmo på søndag der RIL vant etter straffekonkurranse, ble jentene klare for finale-helg på Gjøvik 21-22 september.

Etter ekstraomganger i kvartfinalen mot Skedsmo var stillingen 1-1, og det var klart for straffekonkurranse. RIL scoret på alle 5 straffesparkene mens keeper Kristine reddet ett straffe fra Skedsmo. Da stod jubelen i taket, og turen hjem fra Kristiansand, der kampen ble spilt, gikk som en drøm. Kampen var relativt jevnspilt, med et lite RIL-overtak, så at det var våre jenter som vant, var ikke ufortjent. Fremmøtte foreldre, søsken og besteforeldre kunne juble med.

Adidas-cup blir regnet som uoffisielt NM i klassene G/J 13-15. Motstander i semifinalen blir enten fjorårsvinner Viking eller årets vinner av Norway-cup, Fyllingen. Semifinaler spilles lørdagen og bronsefinale / finale spilles søndag.

RIL`s vei til semifinale:

Puljespill:

Ril – Haugar 7-1