Randaberg Jenter 12 - Cupeventyr

Da er alle vel hjemme fra Sør Cup og det konstateres at sommerferie og treningsfri står på programmet. Det er Ingen tvil om at årets Sør Cup har vært en positiv opplevelse for både for spillere, trenere, frivillige mødre samt søsken og foreldre.

Sørlandet og Randaberg Jenter 12 leverer – SørCup, 21-24 Juni 2019.

Dette er første året Jenter 12 - 2007 kullet har deltatt på Sør Cup. 16 spillere og to lag var påmeldt. Jentene og 2 «frivillige» mødre var innlosjert på Sjøstrand skole på fastlandet en liten kjøretur fra Flekkerøy.

Sene kvelder og tidligere morgener dempet ikke på innsatsen til jentene og 10 kamper ble gjennomført på en mesterlig måte med 8 seirer, 1 uavgjort og 1 tap.

Tredje og siste turnerings dag ble startet mot et lokalt lag fra Kristiansand. Gimletroll tok raskt ledelsen, men at et lokalt lag med tilgang på en «normal» seng trodde de skulle slå et utranglet Randaberg lag måtte tro om igjen. Jentene våknet etter skremmeskuddet og avsluttet kampen med en 3-1 seier.

Sørlandet leverte perfekt cup vær med behagelig temperatur og mye sol. Det ble tid til mye bading, kjøring i sofa, landslags kamp på storskjerm og sankthans aften med pizza.

Stor takk Kine Bucher og Kjersti Ødegaard som ofret mange timer med søvn og holdt jentene samlet og klar. Også en stor takk til alle foreldre og søsken som stilte opp som heiagjeng og gjorde dette til en minnerik langhelg for oss alle.

Og til slutt, en stor takk til alle jentene for en fantastisk innsats!

Hilsen trenerene,

Jens, Rolf Kåre og Erlend